Тамно

Nakon pandemije dolazi glad Biblijskih razmera! | Slobodan Reljić Najnovije | 

Пратите
Приказа 205 хиљ.
95% 1 954 101

Slobodan Reljić (Teslić, 1954) srpski sociolog i novinar, predavač na Učiteljskom fakultetu u Beogradu,[1] na predmetu Sociologija obrazovanja i sociologija porodice. Diplomirao je žurnalistiku na Fakultetu političkih nauka u Beogradu 1978. godine, magistrirao na Odeljenju za sociologiju Filozofskog fakulteta u Istočnom Sarajevu (2010) sa temom Četvrti stub demokratije - politikološko-sociološki aspekt. Radi na Učiteljskom fakultetu od 2014. godine. Doktorirao je na Filozofskom fakultetu u Beogradu (2013).[2]
Bio je glavni urednik nedeljnika NIN tokom perioda između 2002. i 2009. godine. Učestvovao je na stručnim i naučnim skupovima o ulozi medija u savremenom društvu i objavio više priloga u tematskim zbornicima o međunarodnim medija. Završio je specijalistički kurs Mediji i demokratija, na američkom Djuk univerzitetu, Daram, Severna Karolina (2000). Godine 2010. odbranio je doktorsku disertaciju pod naslovom Promena karaktera medija u savremenom kapitalizmu: uzroci, akteri i posledice.[3] Objavio je nekoliko knjiga: Odumiranje slobodnih medija, Kriza medija i medija krize, Bukvar medijske pismenosti - kako proživeti život u doba ekranoida i Mediji i Treći sveti rat - smatrajte se mobilisanim.
Publikovao je oko trideset priloga u naučnim časopisima i tematskim zbornicima o krizi savremenih demokratskih procesa, ulozi medija, ulozi intelektualca, o obrazovnim procesima, civilnom društvu, iz sociologije religije.
#EkonomskaKriza #SlobodanReljić #Pandemija
Autor i voditelj Igor Marinković
Produkcija HelmCast
Nakon pandemije dolazi glad Biblijskih razmera! | Slobodan Reljić Najnovije |
*********
Вибер заједница канала HelmCast/ХелмКаст , поглeдајте емисије пре других : bit.ly/2Qs0mRH
-Molim vas da donacije koje biste uplatili nama preusmerite na neku humanitarnu organizaciju ili narodnu kuhinju.
-HelmCast se u potpunosti finansira od YT reklama i svojih proizvoda.
-Stavovi izneseni u emisiji ne moraju biti obavezno i stavovi HelmCast-a
Ukoliko vam se emisija dopala, možete nas kontaktirati putem:
Zvaničan Facebook profil : HelmCast.RS/
Zvaničan Twitter profil : helmcast?lang=en
Zvaničan sajt : www.helmcast.rs
Zvanični mail : info@helmcast.rs
*********

Објављено

 

19 нов 2020

Дели:

Ссилка:

Преузми:

Отпреми.....

Додај:

Моја листа песама
Додај на листу Гледајте касније
Коментара 100   
Mira Stojko
Mira Stojko Пре 6 дана
AKO BILIJARDERI,MILIJARDERI,MILIONERI BI DALI TAJ NOVAC.DA SE RASPODELI SVIMA.DA TIM NOVCEM RADI I OBICAN COVEK
Jasna Djokoic
Jasna Djokoic Пре месец
Ne haos se privodi kraju ne samo kod nas, svuda u svetu radice ulica motka do krvi
Bernard Bartolic
Bernard Bartolic Пре месец
Naj istintiji video na RSvidu.Nikad nisam gledao nešto bolje i kvalitetnije.Sve je ISTINA.Šerajte i pretplatite se.Ako ima nešto bolje od ovoga javite mi.Svako dobro.Istina je Najjača.
Slobodanka Vladimirovic
Slobodanka Vladimirovic Пре месец
Veljo pali bager !
Legioner
Legioner Пре месец
Ajde bre ne kenjaj.
Robi
Robi Пре месец
Budalaština....niti postoji pandemija, niti će biti gladi...
Radisa Kostic
Radisa Kostic Пре месец
Тењићу, тачно је наши фиктири не знају шта дљрсде али унџку да слушају СЗО, а када се ово заврши има да одговарају за то.
Radisa Kostic
Radisa Kostic Пре месец
Па да вучић врло добро разуме шта седрпавабу народу, када му пиаткр сервирају сви и ЦИА и МИ6 и БИЈа и бнд и Мосад и КГБ. И сада је вучић много паметан. Па то мо же и мало дете.
Radisa Kostic
Radisa Kostic Пре месец
Па како да будемо за ЕУ и Брисел, када су то фашистичко - наци творевине. Само још да им порасту брчићи.
Radisa Kostic
Radisa Kostic Пре месец
Али, ако је вучић довео рио Тинто, дали стварно мислите да ће он да уради нешто против те фирме. Па наравно је да неће. Зар сте сумњали у њега. Вучић не размишља својом главом, већ главом ангелице Меркелице.
OrdoMallius
OrdoMallius Пре месец
Dodatni razlog za glad su polave u Kini. Sjebali su im 80% zemljista i pokupovali su brdo hrane.
Zoran Kafadar
Zoran Kafadar Пре месец
Jedini spas protiv Corona zavjere je molitva Bogu za spas od zlih sila, ali kao sto vidimo koliko je narod zastranio i udaljio se od Boga bice veoma tesko da se spasimo od Kneza ovoga svijeta (Sotone)
Zoran Kafadar
Zoran Kafadar Пре месец
Virus postoji ali to je Hemijski otrov koji je prisutan u maloj mjeri (za sad ) i neki se cudno razbolijevaju a naj vise ako odete u bolnicu i neki misteriozno umru da bi zbunili narod ,ali moramo shvatiti da te zle demonske sile isto tako mogu da puste taj virus u vecoj mjeri i da zaraze veci broj stanovnika kruga zemaljskoga i da ih samim tim natjeraju da narod ce sam traziti vakciu pa cak i moliti da prime vakcinu !! prevara jeste ali zla sila (SZO) njih ne zanima narod i brojevi oboljelih ili umrlih jer oni imaju plan koji moraju da sprovedu po svaku cijenu jer placeni su za to ...O virusu je nezahvalno pricati jer to je plan koji zele da ostvare , a do naroda i drzava je da li ce se sa tim pomiriti ili porusiti ili srusiti te zle sile ili ce jednostavno kleknuti pred njima i Satanom .
Boban Berkov
Boban Berkov Пре месец
Помаже Бог и Христос Васкресе!
C M
C M Пре месец
BACAJU OTROVE IZ AVIONA I TAKO TRUJU NAROD I TO NAZIVAJU KORONA.
Zorica Minic
Zorica Minic Пре месец
I treba da gladuju samozivnici koji se ne bore ni za rodjenu decu, hipohondre dupeglave koje ne vide dalje od nosa. Umesto da se dignu i brane zemlju od okupatora i domacih izdajnika i da uzmu zemlju u svoje ruke, da se vrate u sela , na svoju dedovinu, oni prodaju u bescenje zemlju i strancima zarad luksuza...pune trzne centre i kupuju robu onih koji nas unistavaju , umesto bojkota pune im dzepove, a nase dopustaju da propada... Ja i moja porodica necemo da gladujemo, obezbedili smo zemlju i vlastiti izvor. I pusku tandzaru ko udje bez dozvole na posed. Narod koji nije u stanju ni da bojkotuje stranu robu, dase odrekne nepotrebnih stvari bar na pola godine, da se zrtvuje za svoje najblize, za buducnost rodjene dece ne moze da se nada nicemu dobrom nema ni pravo na to. Zapitajte se da li ste u stanju da se vratite u sela opustela, da proizvodite zdravu hranu, da deca imaju normalan zivot, zdravo odrastanje...da ivucete decu, sebe, najdraze iz gradova i skola koje to nisu...da bojkotujete sve drzavne institucije...da ne kupujete nista... Ako svako od nas to uradi, ostavi prazne gradove, zivi izvan sistema, bili bismo spaseni. To predlazem mesecima. Niko nije prihvatio. Cemu se onda nadate?
Hortenzija Silverlight
Hortenzija Silverlight Пре месец
Ggovor je povremeno nerazgovetan, steta, jer zelimo da cujemo svaku rec.
Sasa Brankovic
Sasa Brankovic Пре месец
Bravo za emisiju! Sustina danasnjice. Sto se tice naroda i fasistickih mera, postoji izreka:Ne pisaj na osinjak ako ne zelis da te izujedaju ose!
DanTheMan
DanTheMan Пре месец
Ljubi vas majka kako ste mi pametni
CARica ZARin
CARica ZARin Пре месец
Која демагогија!!!! Социолог се квази разуме у вирусе, вакцине, економију, светску политику.....БЛА, БЛА, БЛА....као и сваки генерал после битке најпаметнији. Иди у црвену зону волонтирати - без заштите! Од саобраћајних несрећника, онколошких и других пацијената НЕ УМИРУ ЛЕКАРИ! Срам те било!
Momcilo Obrenovic
Momcilo Obrenovic Пре месец
Ono kad diplomci sa srpskih društvenih nauka lupaju gluposti o medicinskim naukama (imunologija, mikrobiologija, epidemiologija, infektivne bolesti...). Kada neko raspravlja o stvarima o kojima pojma nema, onda se to zove Dunning - Krugerov efekat, poremećaj ličnosti itd.
Lazar Majstorovic
Lazar Majstorovic Пре месец
Ako imas gnjidu od komsije prijavice te
Julio César
Julio César Пре месец
PROBUDIO SE SRBIJO!!
Asim Asim
Asim Asim Пре месец
U pravu si,Slobodane, problem je u suštinskom shvaćanju Života i Svijete sa Islamskog Bacgrounda i ZapadnoJevropsokg. Zna se koji pobjeđuje u bliskoj budućnosti!
Asim Asim
Asim Asim Пре месец
Slobo, ne fali Trampa, gubiš na ugledu, jer Tramp je Wamp (ir)!
Славица Јовановић
Мој супруг је пензионер и по цео дан гледа телевизију.Почео је да параноише,да људи драги не знам шта да предузмем. Из куће не сме да изађе а и нас најближе терорише својом паранојом. ТВ му је укључен 24 сата. У великом сам проблему.
Asim Asim
Asim Asim Пре месец
U pogledu politike i osobe predsjednika USA Bajdena nisi u pravu,pretjeruješ!
Asim Asim
Asim Asim Пре месец
Slbodane, izvini, ali po tome što govoriš ovdje stiće se utisak da ti nije znana suština Kine, iznutra je do kraja vehta, slba i producira razarače,destruktivce.
Asim Asim
Asim Asim Пре месец
Glad, Slobo tu je kvaka! Ustajte prezreni na Svijetu, vi sužnji koje mori Glad ! Slobodane- koja glad!?
Asim Asim
Asim Asim Пре месец
Nasilna Revolucija se osjeća u zraku, u ljudima. desiće se,uskoro,samo gdje ! oćekuje se u Beogradu i Bosni!
Asim Asim
Asim Asim Пре месец
Kina će doći glave Srbiji, prof Slobodane zamisli se zašto ?!, možda i saznaš, jednostavno je, dovoljno si mudar , temeljito obrazovan, da to dokučiš!
Pulse
Pulse Пре месец
Trece oko, samo youtube verzija...
Nenad Lazić
Nenad Lazić Пре месец
Super je Relja ali daleko od pesimista (puno ovakvih kanala samo šire negativu gde vrhunska žena recimo Mila govori takve oportunizme da se čovek pita kako takva gromada je kao... ja nemam komentar ja sam za nju zaista neuk ali gledam pozitivno i sloboda je smo fraza oko koje se ona...ma šteta. naštelovać e se ona...) tipa ide gradjanski rat na Zapadu, sve propada, ubijaju nas i zaprašuju i "teraju nas" na zlatnu milijardu a pola Srbije prazno, kupite zlato i bežite iz grada ma sve to OK to je i komunista (ime mu zna cela planeta, prvi Sadam i Gadafi na kome su se vežbali) govorio ali ništa nije radio u praksi da se autohtona nezavisna Srbija realizuje...
Dragan Veselinovic
Dragan Veselinovic Пре месец
Idi begaj evo svi gladni nekenjkaj i ne pali narod !!!
racel radic
racel radic Пре месец
Da se ne ponavljam, ali profesor, sociolog i humanista, Reljić, je nešto što srpski, a i narodi koji žive sa njima i u okolini, je nešto najbolje i najpoštenije što imamo. Bez daha sam sve to odslušala, sa malom primedbom, Reljiću mozak brzo radi,jer je izvanredna inteligencija, pa jezik ne može da postigne te misli, te preporučujem/uz izvinjenje/ da ili Reljić sporije priča, ili da teče tekst, paralelno. Da dodam, on je moj favorit i cele moje porodice i familije i Bog mu sreće i zdravlja dao, na sreću celog čovečanstva.
V. domjano
V. domjano Пре месец
www.logicno.com/politika/cudna-veza-proizvodaca-cjepiva-i-predsjednika-zorana-milanovica.html
Velimir Krtolica
Velimir Krtolica Пре месец
Pa konju matori zemlja proizvodi isto hrane bila lažna,stvarna ili bilo kakva pandemija... A ti plaši ljude knjigom koja počinje tako što zmija govori. Ili stvarno vjeruješ u to???
Marko PJ
Marko PJ Пре месец
Није ми добро читајући коментаре хахахахахах
Marco Rossi
Marco Rossi Пре месец
KOJI MORAL??? TO STE SAMO VI NA BALKANU IDEALIZOVALI I JOS PREPRICAVATE KAO NEKAKVU BAJKU A ISTINA ONA PRAVA JE DA NA ZAPADU NIKADA NIJE POSTOJAO MORAL , NEMA PRAVA ,ZAKONA , PARE DAJU SVE !!! NEMA SOCIJALNI PRAVA / GARANCIJA IMA LIJEPI VETRINA DIVNI ZGRADA SA APARTMANIMA U KOJIMA LJUDI OBOLJELI NEMAJU LIJEKOVA !!! U KOJIMA LJUDI OBUCENI BREND UMIRU OD GLADI !!! TO VAM JE ZAPAD BANDITSKA DEMOKRACIJA !!! SADA JE PREKIPJELO JER KAPITALIZAM JE POJEO SAM SEBE !!! KONSUMIZAM / KONSUMIZAM I KONSUMIZAM GLUPI LJUDI !!! DOSTA TIH DEMOKRACIJA ZIVIJO NOVI TITO ,, ALI STOJI NA NAMA STVORITI BALKANSKI RAJ NA ZEMLJI !!! SAVJET STARIH PRAVO !!!
Marco Rossi
Marco Rossi Пре месец
PRIJAVITE NAMA ( ZA BATINE ) ONOG IZDAJNIKA KOJI "NEKA SAMO PROBA" POZOVE POLICIJU DA BI PRIJAVIJO JEDNOG SRBINA DA SLAVI SLAVU SA GOSTIMA !!! LJUDI PA STA CEKAMO HAJDE USTAJTE HVATAJTE VILE, ROGULJE, MOTIKE U RUKE I POTJERAJMO VAN SRBIJE SVU TU BAGRU ,,, VAN SRBIJE !!! STVORIMO OD SRBIJE JEDNU ZEMLJU SLOBODE !!! ONE PRAVE SLOBODE !!!
Marco Rossi
Marco Rossi Пре месец
@Uncle Ben JA SE NEPLASIM NIJEDNE POLICIJE SVIJETA !!! IZRAZAVAM SLOBODU MISLJENJA I GOVORIM SVE STA ZELIM!!! JEDINA DOBRA STVAR DEMOKRACIJE JE DA MOZEM GOVORITI SVE STA ZELIM !!! DOGOD MI SA ROGULJAMA U RUKAMA NE NAFILAMO NEKOGA POLITICARA I STVARNO GA NEUGROZIMO NEMA ONOG SUDA DA NAM MOZE ZABRANITI SLOBODNO IZRAZAVANJE NASIH IDEJA / MISLJENJA !!! SAMO NAPRIJED POCERATI IH SVE !!!
Leo73srb
Leo73srb Пре месец
hahaha, zavrsio fakultet sa 34- dobar student, a doktorirao sa 60- odlican doktor....nego mene interesuje kako je tvoj nin pisao od 2002.-2009.dok si bio glavni urednik...mozes li navesti jedan kriticki teks na racun vlasti tog vremena koja nas je unistila....recimo nesto lose o tadicu ili djilasu ili ds-u....licemeru komunjarski....doduse postoje neke tvoje ''umne'' izjave koje covek kada sada cita je smesnije od ovoga sto pricas- statistika nije vazna....ti doktor?pa studije si zavrsio sa 34 i sada pametujes...zbog takvih su zuti i uradili sta su uradili www.izjave.net/author/1168
Marica Berisa
Marica Berisa Пре месец
Nebi rekla da iko zna sta nas ceka posle ovog🦠samo mislim da nebi trebali dozvoliti da nas vakcinisu tek tad bi bili pravi robovi njigovih gluposti ❓
Zdenka Zdenka
Zdenka Zdenka Пре месец
Gasite tv, portale, novine...to vrijeme posvetite zemlji koju ste zapustili...em opušta, em koristi. Ovo dovodi do ludila.
Tanja Hablizel
Tanja Hablizel Пре месец
Ti si isto uzasan
Music Studio Trojka
Music Studio Trojka Пре месец
Svaka vam cast profesore! Otkriliste velike javne tajne.
Georgia Dj.
Georgia Dj. Пре месец
Nije Srbija centar Korone i problema. Mi samo pratimo zapad.
Duro ljustina
Duro ljustina Пре месец
Tezak dan pa tezi dolazi jos tezi, pa kako ce te vi sve te teskoce izdrzati? Zaista, kad ste kadri toliko izdrzati natovario bi vam ja jos i vise.
Nemanja Milic
Nemanja Milic Пре месец
G. Reljića za ministra!
Rade Mandić
Rade Mandić Пре месец
Zar morate da budete ovoliko opsirni,
Danilo Djurdjevic
Danilo Djurdjevic Пре месец
E ovo je sociolog a ne one drugosrbijanske secikese sa Filozofskog fakulteta na Sorosevoj sisi.
vojislav dragic
vojislav dragic Пре месец
"само што код нас дају само игре" . ко би боље реко или упоредио..:))
Dragan Mijatovic
Dragan Mijatovic Пре месец
A moze koncert one nakaze i sataniste boza vreca a sest gostiju na slavi nemoze. Bruka i sramota
Melika Bojic
Melika Bojic Пре 2 месеца
Sta ovaj lupa li lupa
mato pejic
mato pejic Пре 2 месеца
Glupih komentara,a još glupljeg profesora,sat i po priča čovjek i ništa novo,ništa posenno ne kaže zato i gostuje po ovim lijevim portalima dosadnijeg i umišljenijeg lika u životu nisam vidio,sve zna a u stvari izhlapljeli starac kojeg je vrijeme davno pregazilo , da je normalan uživao bi u plodovima dosadašnjeg rada a be bi bulaznio po televiziji,idi jebi se,ti znaš kako je u Americi i Japanu govedo jedno!!!!
Stevan Vukov
Stevan Vukov Пре 2 месеца
Predlog helmkastu. Napravite intervju sa voditeljem. Na temu afrike. Bilo bi interesantno.
Игор Маринковић
:)
Stevan Vukov
Stevan Vukov Пре 2 месеца
Mudra glava, narodni akademik. Novi Kočić
Andreja Acimovic
Andreja Acimovic Пре 2 месеца
Ajde samozvani proroci samo ser....te.Koji normalan čovek može da vam išta poveruje?Samo se reklamirate a onda od naivnih izimate i pare.
H N.
H N. Пре 2 месеца
i ovaj RSvid nabijem na kurac s reklamama
gypsy monk
gypsy monk Пре 2 месеца
Korona je TOTALNA LAŽ, dosta sa glupostima , niko nije umro od korone ! Uvodi se NOVI SVETSKI POREDAK, sa koje ste vi planete ? Planete majmuna ?
Bosko Milakovic
Bosko Milakovic Пре 2 месеца
Dvojac sa govornom manom i dve velike lude.
racel radic
racel radic Пре месец
budalo, Reljić je izvanredna inteligencija i humanizam, ali jezik se trudi da sustigne misli i zato to tako izgleda. Reljić, moj favorit od kad sam ga prvi put čula, a to je pre dosta godina. Takav Srbin i intelekt se retko pojavljuje, u svetskim dimenzijama, a kamoli na Balkanu!
ivan mihajlovic
ivan mihajlovic Пре 2 месеца
VIDOVNJAK SERES ZA MEDALJUUUUUUU, SVE JE TO ODAVNOOO PREVAZIDJENOOOO TRLA BABA LAN DA JOJ PRODJE DAN ,NASLUSAO SE NEKOG IDIOTA PREKOOO YTBA ILI MARICAAA I SAD SEREEEEEEEEE, SLUSAO SAM TE 20 MINUTA I DOSTAAA,
Sonja Žegarac
Sonja Žegarac Пре 2 месеца
Људи су већином слепци! Зато ово лагано и пролази, путем мејнстрим медија, што говори да је маси џабе што имају интернет, кад не знају да га користе, већ конзумирају све што им се сервира. Фуууј гаде ми се!
TheSaja1101
TheSaja1101 Пре 2 месеца
ješ jedan u nizu pametnjakoviča koji porede srčane bolesti i druge sa zaraznim bolestima,al kad te zafata virus bičeš ti manji od makova zrna
Zeljko Obackic
Zeljko Obackic Пре 2 месеца
Ajd da ne plasimo ove ljude zbog medijskih poena ajd da ih savetujemo ili možda ne znate ovo drugo nego samo ovo prvo?
Zeljko Obackic
Zeljko Obackic Пре 2 месеца
A sta ako ne bude profesore a vi tvrdite. Ko je onda odgovoran.? Pametan covek ne moze biti gladan pogotovo mi iz specijalnih jedinica.
Megi Mak
Megi Mak Пре 2 месеца
Ovo nas zagrijavaju...dolazi...kriza..sotone vladaju...
Душаново царство
Душаново царство Пре 2 месеца
Serijal poslednjih dogadjaja imate na mom kanalu sa biblijskog aspekta, jos mnogo toga se treba desiti.
Slavisa Simic
Slavisa Simic Пре 2 месеца
Cini mi se da se cuje previse kako voditelj dise kroz nos... bas je tesko za slusati... iritira... pozdrav za gosta... odlican interviju
milutin vucicevic
milutin vucicevic Пре 2 месеца
Mozda ima Coronu ,blazi oblik, ili je mozda Reptiloid ? hahahahaaa
frosinaish100
frosinaish100 Пре 2 месеца
Hvala vam na ovaj intervju divno ste govorili. Mene je privukao naslov videa da otvorim i pogledam do kraja, uz to potaklo me da spodelim sa svima vama sto cete procitati moj komentar, nesto nadam se i za vas lepo. Naime svako ko je nekada u zivotu citao sveto pismo zna za odredjena Bozja obecanja sto ta knjiga sadrzi. Ne trrbamo se bojati. Ovim svetom ne vlada svemoguci Bog. ''Mi znamo da poticemo od Boga, a ceo svet je u vlasti zloga'' rekao je apostol Jovan u svojoj poslanici (1Jovanova 5:19) Dok je Isus Hrist svojim sledbenicima zapovedio da mole ''Neka dodje kraljevstvo tvoje, kako na nebu tako i na zemlji''
draganius
draganius Пре 2 месеца
Bas sada kad treba da stignu vakcine sve veci broj obolelih od Covida zanimljivo....
vukasin stankovic
vukasin stankovic Пре 2 месеца
Ovi sto gledaju ovaj video 99% njih nije završilo osnovnu skolu pa nije ni cudo sto imamo toliko budala nepismenih pa vredjaju one pismene
Vladislava Čvorić
Vladislava Čvorić Пре 2 месеца
Lekari bi trebalo da se pokake na svoje diplome pa da ih zatim pojedu, jer očigledno ne uključuju mozak već se ponašaju kao poslušnici režima.
stranger-extranjero
stranger-extranjero Пре 2 месеца
ovaj uvaženi ignorant profesor iz srbije kaže uništenjem amerike celi zapad će se predati,sa takvim priželjkiama rusia će dobiti najstrašni neprijatelj svih vremena bez obzira tko je taj istok ili zapad,srbi vole baba vangu umesto umno ljudsko bice
Slavica Panic
Slavica Panic Пре 2 месеца
Upravo je tako dijabetes tipa 2 zbog korona virusa lekar nemoze niti na jedan specijalisticki pregled da uputi čak ni krvnu sliku da proveri jer se svi bave i pretvorilo se sve u lečilište za koronu . Ovo nije normalno mogu da zamislim kako je ljudima koji boluju od kancera ,leukemije,bubrežnih bolesti ,kardiovaskularnih obolenja ,u ovom trenutku možda dožive infarkt ,izliv krvi na mozak ..... Da li je ministar zvani Smrt sve te bolesti izlečio i da samo postoji korona .Da da li ljudi koji umiru, umiru samo od korone .Kako znaju da je korona kada je taj isti ministar upravo rekao da o koroni vrlo malo znaju . Da je zabranjeno raditi obdukciju tela preminulog ....što je upravo najverodostojniji dokaz od čega je čovek preminuo. Ušta i kako da vam verujemo da ne lazete kao kada ste nas lagali sa svinjskog gripom i Konovim nabavljenim propalim investicijama sa Novarisovim vakcinama.Tada se izvukao i nestao cekajuci ova vremena. Ne budite smešni svi mi normalni smo svesni da je ovo Biološki rat protiv čovečanstva i to planetarnih razmera .Da da upravo svako od Vas u bilo kojoj zemlji koristite da porobite svet . Sve ovo ce uništiti ekonomiju svih država i malih i velikih . Sramota što se ljudi nedignu protiv šačice Olosa koji se bogate na osnovu jedne izmišljene bolesti u laboratoriji sve ih te zločince pobiti .Ovde ne postoji ljudskost jer su to zveri u ljudskom obličju .
Mac 567
Mac 567 Пре 2 месеца
koja glad plasi ljude bezveze
Zeljko Trebse
Zeljko Trebse Пре 2 месеца
Bravo profesore,Reljica za predsednika...
A. Begi
A. Begi Пре 2 месеца
Ovaj Covjek pametan i ima dobro znanje 👍👍👍👏👏👏
Dragоn Vu
Dragоn Vu Пре 2 месеца
Рељић је за већину ствари у праву али прича о капитализму и социјализму је смешна.Нобеловац Кејнз је још пре 90.година објаснио да технократија преузима власт,а леви и десни више не постоје у том смислу.
Dragan Petković
Dragan Petković Пре 2 месеца
Gospodine Reljiću ne širite još veči strah među ljudima , dovoljno je te negativne enrgije ljudima , recite im nešto pozitvno ,
iwish jung
iwish jung Пре 2 месеца
POZITIVNO
Ljuba Stojanovic
Ljuba Stojanovic Пре 2 месеца
Сви ви који слушате ове стручњаке за статистику водите рачуна да они појм немају са статистиком , да имају уписали би неке друге факултете кад су били млади. Ови бескарактерни лажови треба да одговоре на једно једноставно питање: ко ће бити враћан кући да се бори и умире када не буде више места у болницама и расположивог медицинског особља. Да вам буде јасно, Рељић сматра да ће за њега бити места а ви будале само верујте да вам лекари неће бити потребни. Јер појединици, који су сами криви за то што су заражени имали су међународне конзилијуме, нажалост узалуд, а обичан народ коме се ове будале обраћају су статистичка грешка. Не могу да верујем. Па то је исто као кад би рекли да пошто у саобраћају има статистички занемариво жртава у односу на глад треба укинути сва правила у саобраћају јер ограничавају људска права - ето ја бих да возим по средини пута а они ме терају десном страном, ето у демократској Енглеској је то левом и ја бих хтео да се угледам на Енглезе. Ако вам ово звучи глупо а и даље се палите на ове будале, ваш проблем. Лично бих овакве избацио из здравственог система, па ко се ухвати да не поштује мере нека се лечи сам, забранио бих им улазак у болнице. Да бих заштитио у првом реду лекаре а после и све остале.
Stevan Klasic
Stevan Klasic Пре 2 месеца
Sveti nikola pola slavi pola ide na slavu
Slobodan Nikcevic
Slobodan Nikcevic Пре 2 месеца
Velikani obadvoica Zivjeli,Reljic i gospodin i znalalc a sta nam je ciniti?
Branko Petkovic
Branko Petkovic Пре 2 месеца
Idi promeni gace mnogo su ti pozutele.
Dragоn Vu
Dragоn Vu Пре 2 месеца
Зашто овако паметан човек дозвољава себи да помиње Маркса,Лењина и осталу комунистичку багру ,иначе србомрзачку.
stayoung80
stayoung80 Пре 2 месеца
Sjajan je. Voditelj je malo iritantan ali emisija je zaista zanimljiva i informativna.
Игор Маринковић
Игор Маринковић Пре 2 месеца
@stayoung80 да је бар и студио промашио лакше би нам било
stayoung80
stayoung80 Пре 2 месеца
@Игор Маринковић Sreca. Na kraju emisije je cak i padez promasio.
Игор Маринковић
Игор Маринковић Пре 2 месеца
Срећа па водитељ не прича много
KIM Nema predaje
KIM Nema predaje Пре 2 месеца
Г. Рељић, и немачке новине су писале пре седам дана да су набавили преко 100 милиона вакцина и да ће они свију да некако приволе да се вакцинишу и то све под изговором ради заштите грађана. И то почетком следеће године, и наравно да ће да обраде чак и оне који се боре на сваки начин против вакцине и туже се са државом. Баш ме интересује шта ће бити. Надам се да Немци то никако неће прихватити, али Муслију ради по принципу Ангела оком, потрчко скоком. И ако Муслију купи вакцине и поручио је можда онда ће се то морати платити и народ нико не пита. Зато морамо бити сложни и сачувати наше животе а нек мафија пропадне. САма је направила проблем. Иначе вакцине могу да униште и ДНК и да постанемо као Кинези и ко зна како могу да се одразе на потомство. Народе сви у Скупштину на време, не испред Скупштине, а полицију замолити да се склони, ако неће, наоружајмо се!
dragan djokic
dragan djokic Пре 2 месеца
nema Marica da upada nekulturno zadovoljstvo slusati
Ciro Pickic
Ciro Pickic Пре 2 месеца
Nema gladi ako se radi , I'ma gladi ako se neradi , zato gospodo motiku u ruke pa kopajte , ima lijepa Srbija dosta obradivih povrsina Samo nema ko da ih obradjuje . Od kukanja nema nista , pametan I vrijedan covjek ce se snaci a neradnik ce uvijek kukati . Tanja CG
Relax Up&Down
Relax Up&Down Пре 2 месеца
А решење и предлог шта и како !?
Slavica Marinkovic
Slavica Marinkovic Пре 2 месеца
ПИТАМ ГОСПОДИНА РЕЉИЋА ЈЕЛ ИМА КОРОНЕ ИЛИ НЕ?ЈЕЛ ИМА У ДРУГИМ ДРЖАВАМА КОРОНА,КРИЗНИ ШТАБОБИ, ВАНДРЕНЕ МЕРЕ,ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС.ЗАТВАРАЊЕ ГРАНИЦЕ?ПИТАМ ИМА ЛИ СВЕ ТО У ДРУГИМ ДРЖАВАМА ИЛИ САМО КОД НАС?ДАЛИ Г.РЕЉИЋ ПОЗНАЈЕ НЕКОГ КО Ј Е ОБОЛЕО ОД КОРОНЕ?КАДА ДРЖАВА НЕ БИ ПРЕДУЗИМАЛА ОВЕ МЕРЕ ЗАШТИТЕ И ПУСТИЛА ДА СЕ ЉУДИ ЗАРАЖАВАЈУ ОПЕТ БИ ПЉУВАЛИ ПО ЊОЈ.И НА КРАЈУ ПИТАМ Г.РЕЉИЋА И ОСТАЛЕ КОМЕНТАТОРЕ ЈЕЛ ИМА КОРОНА ВИРУС ИЛИ НЕ???
zoran obucina
zoran obucina Пре 2 месеца
Necemo nista uraditi! Jescemo g...a,kao i do sada! To vlast zna i sere sto vise da ne budemo gladni!
Elena
Elena Пре 2 месеца
Da li moze neko da mi odgovori na sledecih par pitanja, iako ih imam bezbroj, ali da ne davim. :) 1. Da li se vakcinisete protiv sezonskog gripa svake godine ili da li znate nekog u svom okruzenju ko to radi i da li ce postojati obaveza za tu vakcinu za sve starosne grupe ili samo za neke? Za grip se stekao imunitet krda, i prosto ko ima jaci imunitet prelezi ga, to je vec dugo tako. Zivimo sa tim. 2. Da li cete se vakcinisati ovom novom tzv. vakcinom za covid? Naziv kompanije koja je proizvodi je jeziv, nemacki, ako se ne varam. Ako je nova, nepoznata bolest koja je celo covecanstvo zatekla, i o kojoj, kako kazu( mozda lazu), ni sada nakon 9 meseci ne znaju mnogo, tj. ne znaju da je lece adekvatno( mozda zato ljudi umiru), jer ne valja jedan lek, pa ne valja drugi, pa antitela, pa odmah respiratori...) kako moze da se napravi tako brzo delotvorna, bezbedna vakcina i da je drzave vec masovno kupuju, a ako se secate, o vakcini se pricalo jos u MARTU, APRILU i krenulo se sa nekim eksperimentisanjem jos tada , bukvalno kad je pandemija pocela? 3. Zasto oni koji zagovaraju vakcinaciju ( a npr. nisu lekari, veze sa medicinom nemaju) sebe i svoje bliznje ne vakcinisu? Vakcine koje smo primili pri rodjenju i kasnije,( ja sam 1986.) ne znam,npr. bsg i te bitne vakcine , nije ih bilo mnogo, to je ok i to je potrebno, ali ovo za kovid je besmisleno. I na kraju, zasto su sada, tokom pandemije, bogati jos bogatiji, a siromasni jos siromasniji? Zasto ispasta opet obican svet, a ne mocnici i belosvetske bitange, oni koji su se nakrali ili drze neki monopol, eksploatisu ljude?
Miodrag Vidacic
Miodrag Vidacic Пре 2 месеца
Jesti cemo toilet paper
Michelle Newman
Michelle Newman Пре 2 месеца
Ma kakve bre inekcije, sve vakcine sto drzava kupi moze samo ih nabijati u politicarske guzice, u moju zivom bogami nece.
Smezaa Nedeljkovic
Smezaa Nedeljkovic Пре 2 месеца
Znam vrlo dobro o čemu pričate Umalo da moj tata umre od gangrene Srećom imala sam uštedjevinu i lečila ga. Na kraju sam morala u poslednjom trenutku da vrištim i svadjam se sa doktorima Pišem malim slovima Sada su mu amputirali nogu i dalje se mučumo Živimo od njegove penzije, sramota. Nisu nam dali ni tu ubogu keš negu Imam 51 god i ne radim Ne, može tata ni na desnu nogu Sve su učinili da nas unište psihički i fizički Nisam jedina i to me zastrašuje Prokletnici bre Satane
Zorica Ilic
Zorica Ilic Пре 2 месеца
MI S VEROM U GOSPODA BOGA PRAVOSLAVLJE SVETOSAVLJE SLAVOM HRISTA NEMOZE NAM .IKO I NISTA BOG STITI SVOJE DOBRO
milutin vucicevic
milutin vucicevic Пре 2 месеца
Aaajde ! Pa Bog je stvorio i viruse, pa i njih valjda stiti? ili mislis da su oni nastali evolucijom od majmuna, po Darvinu ???
Jelenko Popovici
Jelenko Popovici Пре 2 месеца
NE BOJ SE GLADI IMAM JA NAJBOLJI KROMPIR DEZERE
Petar Pan
Petar Pan Пре 2 месеца
Gavrilo,Gavrilo ime ti se slavilo!!!
Tihomir Čuljak
Tihomir Čuljak Пре 2 месеца
Korona je bezopasna za one koji miruju, ali može biti vrlo opasna za one koji ne znaju mirovati. Na osnovu osobnog iskustva imam i osobno mišljenje o coroni. Imao sam temperaturu 37,4 - 37,9. desetak dana. Nikakvih boli samo dosada. nakon što je prošla temperatura počeo sam se osjećati normalno, a pet dan otiđoh u šetnju 2-3 kilometra da malo povratih kondiciju. navečer se temperatura javila i dobih upalu porebrice. I jedan rođak imao temperaturu 12 dana, a kada je prošla pet dana kasnije sjeo na bicikl povratiti kondiciju. navečer završio na hitnoj i tjedan dana bio na kisiku. Moj zaključak je jednostavan. Nije opasan virus. Opasni su mikrotrombovi koje virus stvara, a oni mogu u krvi ostati i do 6 mjeseci. zato svima preporučam strogo mirovanje i za vrijeme korone, a li i 10-15 dana nakon što simptomi nestanu. Raditi se može ali lagano,. svaki fizički napor koji izaziva ubrzano disanje i ubrzano kucanje srca može dovesti do upale pluća, pa i fizički jake i otporne pojedince do respiratora.
Zrinka Bunic
Zrinka Bunic Пре месец
@Tihomir Čuljak dakle prevencija da ne dode do tog stupnja.i da treba izbjegavati fizicke aktivnosti onda je sve ok...o tome se premalo govori... Ljudi doslovno produlje bolest il si pogorsaju. Mi imamo naviku da sve prehodamo a tk je opasno.. Bake mi je divno skoro stradala jer je nije odlezala group pa se pretvorilo u upala pluca pa u upalu porebrice...to he nevezano is ovaj kovid...I takode sis mi je imala problem sa krvi zgrusavanje te su u jednom trenu mislil da je leukeija a to je bilo zbog infekcije...daaavno prije ovog... Sad se o tom prica...
Tihomir Čuljak
Tihomir Čuljak Пре месец
@Zrinka Bunic Aspirin je dobra preventiva za one sa blagim simptomima, ali ni to ne pomaže kod onih koji sami sebe uvjere kako su zdravi pa počnu nekakav teži fizički rad 3-4 dana nakon što im prođe temperatura. U bolnicama onima koji su na kisiku daju puno jači marivarin, ali ni on ne pomaže puno kod onih kod kojih su trombovi već zatvorili kapilare u plućima i stvorili puno mikroinfarkta.
Zrinka Bunic
Zrinka Bunic Пре 2 месеца
Potrebno he uzimati velike doze aspirins ili nekog sl tableta da se sprijece trombi...u engleskoj daju dozu od 1000 po danu...
petar surla
petar surla Пре 2 месеца
Ma jos si samo ti falio, ovo je utakmica za iymisljanje sto gprih stvari. Aj dosta vise teorija gluposti.
Потврди
Crvena zvezda - Kluž 1:1, ceo meč
2:40:12
Приказа 262 хиљ.
Candy
2:39
Приказа 193 хиљ.
Candy
2:39
Приказа 193 хиљ.
When Jokic was created
0:54
Приказа 104 хиљ.