Тамно

Brzo Trči Ljanmi - Dope Boy 

Пратите
Приказа 466 хиљ.
95% 4 467 191

Slušajte "Dope Boy" na svim streaming platformama: Bassivity.lnk.to/DopeBoy
Muzika: Rils
Tekst: Ljanmi
Aranžman: Rils/Ljanmi
Mix/Master: Jan Magdevski
Kamera 1: Lazar Tomić
Kamera 2: Ognjen Dimitrijević
Edit: Luka Matković
brzotrciljanmi
rils
janmagdevski
tomy_rl
ogi_8k
lukamatkovic

Музика

Објављено

 

7 јун 2020

Дели:

Ссилка:

Преузми:

Отпреми.....

Додај:

Моја листа песама
Додај на листу Гледајте касније
Коментара 80   
TwiZzy
TwiZzy Пре 14 сати
E moj crni Miljaneeee..
Lubenica
Lubenica Пре 16 сати
mama ti RONALDINHO
miljo.
miljo. Пре 21 сат
Pucalica☄🔥
aDaTfb
aDaTfb Пре 22 сата
Najopasniji posao-kamerman
Masa Petkovic
Masa Petkovic Пре дан
E al koklao ja obozavam ovog lika ZNACIII
marinko krsmanovic
marinko krsmanovic Пре дан
SVE NEKI ZAJEBANI LIKOVI ... OD KRIMINALA NI VIDELI K A PISTOLJI PLASTICNI LOLOLOL
Role Rolika
Role Rolika Пре 2 дана
ja sam dope boy
Role Rolika
Role Rolika Пре 2 дана
idi home boy
Zli Zeka
Zli Zeka Пре 2 дана
🔥🔥🔥🔥
Ilija Ika
Ilija Ika Пре 3 дана
Dobar si ljanmiii
Pera Peric
Pera Peric Пре 3 дана
SVIII KUUUUUUCIIIII !
gratata 300#
gratata 300# Пре 3 дана
KOJI CRINGE BRATE HAHAHAHHAHA
brzo trči ljanmi
brzo trči ljanmi Пре 3 дана
U mene nema 45 kg
K M
K M Пре 3 дана
Liku negine ta skela za 5 godina🤣🤣
Maro K
Maro K Пре 4 дана
Jebo vas trending, što ne možete samo slušati mjuzu neopterećeni ?
Lazar Micovic
Lazar Micovic Пре 5 дана
Brat samo kvalitetno fura
Mystery Pumpkin
Mystery Pumpkin Пре 5 дана
Pa brate ko moze voliti ovo, da budemo realni bez prozivki ili bilo cega spot i produkcija su 10 gore, ali pjesma nije to to.
Emir Martinovic
Emir Martinovic Пре 7 дана
je l Dope il Dop boy?
Djuradj Tepavac
Djuradj Tepavac Пре 7 дана
Mhm
pope
pope Пре 8 дана
zao mi je sto sam potrosio view na ovo !
Sergius
Sergius Пре 8 дана
*ODGLEDAJTE SPOT BEZ MUZIKE,MUTE SOUND & POGLEDAJTE KOLIKO JE ZANIMLJIV I DOBAR SPOT*
Pavlovic
Pavlovic Пре 9 дана
text?
Миливојевић Филип
brzo bezi ljanmi :D
MAHIC W
MAHIC W Пре 10 дана
Nahbolja Pesma Na Svemu Majkemi!!!1!11!!1
milos J
milos J Пре 10 дана
Kakav cringe..
Palina Ivkic
Palina Ivkic Пре 11 дана
Facts: 686 ljudi kojih je dislikealo slusaju chief keefa
Luka Radovancevic
Luka Radovancevic Пре 11 дана
1,25.. :D
Zoran Lukić
Zoran Lukić Пре 12 дана
Na skeli se ne meša malter
Švaba BG
Švaba BG Пре 12 дана
Staa je bre ovo, pod koji podzanr Rapa ovo spada? Na plagijat nekog juznjackog trepa,neam pojma. Ukucaj decace na YT sledece reci SMOKE MARDELJANO. Prelistaj, preslusaj, skloni tu utokicu, upucaces se shamarcinom. Sta vi deco slusate, reciklirano smece....
Krayzie Bone
Krayzie Bone Пре 13 дана
сељачић мали, имаш ти још много да учиш а вокабулар ти је раван овим сељачићима из задруге и остатка што се сврставају у исти кош.
Janko Bolic
Janko Bolic Пре 13 дана
nervira me sto ljudo slusaju 1234 a ne ovo...
Nemanja Djordjevic
Nemanja Djordjevic Пре 13 дана
Pesma me toliko vozi da na eks pijem caj od kamilice!!
stefan milenkovic
stefan milenkovic Пре 14 дана
Wau it's rils
Milan Radovic
Milan Radovic Пре 14 дана
ja dobre pjesme bog te jebo
Kimi Jovanov
Kimi Jovanov Пре 14 дана
jel to pusi LM loft crni ahahahhahaha
Fortnite Mobile
Fortnite Mobile Пре 15 дана
Konačno ljanmi ubacio basivity intro
Role Rolika
Role Rolika Пре 15 дана
ovo zasluzuje vise lajkova
ZeRa ViCa
ZeRa ViCa Пре 15 дана
Susjedima se tolko svidjela da su mi bacili ciglu na prozor da bolje cuju
sava ercevic
sava ercevic Пре 15 дана
1:13 što je brzo to je kuso
scu 1988
scu 1988 Пре 15 дана
Ko bi reko da ovaj lik studira pravo
V ST1L
V ST1L Пре 15 дана
"riba ti je drolja druze ko joj jebe mater" Čovjek sprozivo pola balkana 😂✌️
Dajana Talijancic
Dajana Talijancic Пре 16 дана
Another one 🔥 🔥
Ivke
Ivke Пре 16 дана
nisam dugo video bolji spot! iskreno.
ljubec .s
ljubec .s Пре 16 дана
Lil Flash
Boris Milo
Boris Milo Пре 16 дана
"Necu ni da pricam ako male su im cene" - Dragiša (10) baba dala 5€ za cokoladu
svamp
svamp Пре 7 дана
ha ha
Nikola Jovanović
Nikola Jovanović Пре 14 дана
Hahahhahaha
Luka Cvetković
Luka Cvetković Пре 16 дана
0:42 zašto vređaš Ronaldinja🙄
DrazeN
DrazeN Пре 16 дана
bog
Lazar
Lazar Пре 16 дана
kolko je jebeno underrated i zasto
Kiviツ
Kiviツ Пре 17 дана
Pesma kida🔥🔥🔥
SOK
SOK Пре 17 дана
sta ti dodje comethazine
SOK
SOK Пре 17 дана
Beat strašan
N Ujkanovic
N Ujkanovic Пре 17 дана
Samo da je malo bolji tekst, razbio bi
Vuk Bosnic
Vuk Bosnic Пре 17 дана
underated
trepić
trepić Пре 17 дана
Tatin sin
SUZURKE *
SUZURKE * Пре 17 дана
Ovo surenje srbi nerazumuu
Marko 05
Marko 05 Пре 17 дана
Ronaldinjo has left the chat
trepić
trepić Пре 18 дана
Spot 350dinara a flex prica a tata pandur to je poenta mrznje, mrzim policiju i fejk cave
Danijel Stojanovic
Danijel Stojanovic Пре 18 дана
А u spotu audi 80 1.6 benzin plin
Kosta Aksic
Kosta Aksic Пре 18 дана
auau proziva devita ,pucaj bakiii
Patricck _
Patricck _ Пре 18 дана
OVO JE JEBENI BENGERRRRRR
Andrejević Stefan
Andrejević Stefan Пре 18 дана
Devito who?
Lomke
Lomke Пре 18 дана
Karma moja kucka je radi za mene !
LUKA 777
LUKA 777 Пре 18 дана
Edit 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥
ZagiBeats
ZagiBeats Пре 18 дана
Ovo je trap.
DEDA MRAZA
DEDA MRAZA Пре 18 дана
Ovaj lik je toliko underrated £€
IcyChef
IcyChef Пре 18 дана
Shitty version of Chief Keef
the moonem
the moonem Пре 18 дана
Jedan od retkih ko ne menja svoj stil🤫
Kadir Topcu
Kadir Topcu Пре 18 дана
Trapr
Kadir Topcu
Kadir Topcu Пре 18 дана
What is this trapr?
Djurica Bukur
Djurica Bukur Пре 19 дана
Ronaldinjo has left the chat :/
Lj3M00N -
Lj3M00N - Пре 19 дана
E SRBIJO OD TOLIKIH MAFIJASA I GANGSTERA PROPADE I SVAKO TE IZJEBE
Vladimir Radosavljevic
Vladimir Radosavljevic Пре 19 дана
Ne kapiram ove klince..nije rap samo da kazes vec kako da izgovoris sa stilom.Ovo je nja nja nja...
Boem
Boem Пре 19 дана
Ono kad želiš snimit pjesmu kao KUKUS a to ustvari ispadne KUPUS
Lazar Maletić
Lazar Maletić Пре 19 дана
U ovoj pesmu su se prinasli baustelci🤪
AleksandarR
AleksandarR Пре 19 дана
kul
Luka Jovanovic
Luka Jovanovic Пре 19 дана
gde moze da se nabavi ova maja kolega
pia habjan
pia habjan Пре 19 дана
grmi
Nikola Gava
Nikola Gava Пре 19 дана
Dro*** zove ali dzaba fon gori mi non-stop, Pogledam na sat duze proso ti je rok, Riba ti je ruzna isto kao Ronaldinho, Pun sprit opet ispred svih sam stigo, Karma moja kuc** je radi za mene, Ovo ti je Eurosport, daj da vidim evre, Necu ni da pricam ako male su im cene, Druze ako dzepovi su prazni zasto onda se***, Necu da se bifujem jer nije mi to in, Samo pricaj gluposti pull up - rest in peace, Isti nam je ku*** znas da spremni smo za dim, Znamo da si ljakse prodao bi ceo tim, Ide sport, pun gas, jurim po ceo dan, Sta ces ti ma daj, da nemas mu** znam, Riba ti je dro*** druze ko joj j*** mater, Ti si tu na skeli brale znam da mesas malter, Ti si broke boy, de ces koj moj, Idi home boy, ja sam dope boy, Ti si broke boy, de ces koj moj, Idi home boy, ja sam dope boy, Ona gleda me sa strane znam da hoce moje pare, Plavi me jure ali nikako da stanem, U hype-u non-stop vicem gang sr****, Prvo do kafane, odma nakon toga after, Ko bi da provali gas nove gilje vidi znak, PSG i nike, trcim brzo gubim dah, Ona hoce sve samo kes novi Mercedes Benz, Bolji flex nova kuja, lova, s**, Ko me cima, ko me zove telefoni stalno, zvone, Sto se cimas kolko imas cujem price pun si love, Dobra finansija, dok me ona masira, Bas mi se gasira kad upadne nam racija, Cale mi je pandur znaci mogu da te j****, Sta god da radim znas da necu bit priveden, Dok gledam debile kako mrze samo se smejem, Koja poenta da mrzis smrade usta te j****, Ti si broke boy, de ces koj moj, Idi home boy, ja sam dope boy, Ti si broke boy, de ces koj moj, Idi home boy, ja sam dope boy, De ces koj moj, ja sam dope boy, De ces koj moj, ja sam dope boy.
Marjanovic
Marjanovic Пре 19 дана
Poslusajte moju novu pesmu :) @
mx bx
mx bx Пре 20 дана
Dobar uvod i beat, rep pomalo spor, mlak
Потврди
Brzo Trči Ljanmi - 1234
02:40
Приказа 2,9 мил
Iva x Brut - Arena
03:15
Приказа 1,9 мил
Brzo Trči Ljanmi - MHM (aha)
02:03
Приказа 1,7 мил
RASTA x DJ LINK - JUGOTON (OFFICIAL VIDEO)
03:28
2BONA - PISTOLI I ROZI (Official video)
03:23
z++ - tajna
03:35
Приказа 475 хиљ.
Budva, Kopaonik
02:50
Приказа 6 мил
Dino Blunt x Swana - Frula Mira
02:53
Приказа 921 хиљ.
Fox - Fuccboi
02:52
Приказа 9 мил
Brzo Trči Ljanmi - Vukovci
02:17
Приказа 1,4 мил
Stray Kids "神메뉴" Dance Practice Video
3:02
Charlie Puth - Girlfriend [Official Audio]
2:58
SEVENTEEN (세븐틴) 'My My' Official MV
3:06
Stay Gold
4:04
Приказа 11 мил
Danna Paola - Sola
3:06
Приказа 13 мил
Stray Kids "神메뉴" M/V
3:07
Приказа 56 мил
Numero - To je to
2:14
Приказа 46 хиљ.